U bent hier: Home   »   Veiligheidsinformatie covid 19

Veiligheidsinformatie COVID-19

HYGIËNEMAATREGELEN Praktijk Ria Wegman COVID-19. 

U staat gepland voor een bezoek aan mijn praktijk. Graag wil ik voor aanvang een aantal zaken met u doornemen voor de veiligheid van ons allebei. We leven nog steeds in het Corona tijdperk en het is van belang dat u en ik ons houden aan de maatregelen die getroffen zijn in de praktijk. Vanuit onze beroepsorganisatie zijn er protocollen opgesteld om u zo veilig mogelijk te helpen. 

Ten eerste komt u NIET naar de praktijk wanneer bij u de volgende klachten van dien zijn:  

Verkoudheidsklachten (hoesten of benauwdheid) al dan niet met koorts  

• Last heeft van een loopneus  

• Last heeft van keelpijn  

• Last heeft van reuk- en/of smaakverlies  

• Een gezinslid 1 van deze verschijnselen vertoond.  

• Extreme vermoeidheid die u voordien niet had. 

 Ik verzoek u om ALLEEN naar mijn praktijk te komen. Eventuele begeleiding kan ik helaas niet toelaten. Ik mag maar 1 persoon in mijn ruimte toelaten. Mocht u een begeleider nodig hebben dan wacht deze op de stoel in de wachtruimte.  Laat deze een eigen tijdschrift of iets meenemen. Dit is NIET (meer) aanwezig in de wachtruimte. Heeft uw begeleider 1 van de klachten die hierboven gemeld staan, wilt u dan iemand anders vragen om u naar mijn praktijk te brengen? 

Kom maximaal 5 minuten eerder op de afgesproken tijd. U wordt opgehaald vanuit de wachtruimte. In de praktijk staat een handdesinfectans die u voordat u plaats neemt gebruikt om uw handen hiermee te desinfecteren. In de praktijkruimte is geen extra stoel meer om op te kunnen zitten. Blijft u alstublieft rekening houden met de anderhalve meter tussen u en mij? 

Betalingen geschieden zoveel mogelijk per pin. Mijn pinapparaat is zo ingesteld dat u voor een hoger bedrag contactloos pinnen kunt. Per factuur kan alleen bij klanten die al langer in de praktijk komen. In het Centrum zijn meerdere disciplines aan het werk. Hou rekening met de bezoekers van deze praktijken. Ga voordat u van huis gaat naar het toilet. Bij hoge uitzonderingen kan er gebruikt gemaakt worden van het openbare toilet. Was na dit toiletbezoek grondig uw handen zoals de was protocollen voorschrijven. Voor mij als behandelaar gelden deze regels ook. 

Naast mijn standaard beschermingsmaatregelingen zoals de mondmaskers en handschoenen zijn we nu verplicht een schort te dragen, een (bescherm) bril, gelaatscherm (bij veel sprayen). Na elke behandeling worden de behandelstoel, werktafel en instrumenten gereinigd volgens de protocollen en die we voordien ook altijd al deden. Extra maatregelen die we nu moeten treffen volgens het corona protocol is dat we extra moeten luchten. Dit betekent dat de deur open blijft staan na de behandeling wanneer u weg bent. Naast het luchten moeten we de deurklink geheel schoonmaken, desinfecteren als ook de behandelstoel, werktafel etc. De desinfectiemiddelen zijn nu wat anders van samenstelling, daar zij nu ook virus dodend zijn. Dankzij deze maatregelen kan ik u veilige en verantwoorde zorg bieden, die voldoet aan de eisen van de overheid. Al deze maatregelen kosten veel tijd en geld, mede door de fors stijgende prijsstijging van de beschermings- en desinfectiemiddelen. 

Dit betekent dat de kostprijs van een behandeling behoorlijk hoger wordt. Ik ben genoodzaakt deze kosten deels aan u door te berekenen. Alle behandelingen gaan daarom met € 3,00 omhoog. Al mijn behandelingen zullen worden ingepland voor 30 minuten. LET OP die is de tijd die gereserveerd is voor de gehele behandeling inclusief het afrekenen en het maken van een eventuele nieuwe afspraak. Ik probeer me hieraan strikt te houden aangezien de agenda strak in elkaar gepland zit zodat ik veiligheid van alle klanten kan blijven waarborgen. Denkt u meer tijd nodig te hebben geef dit aan tijdens het boeken van uw afspraak. De behandelprijs van 45 minuten is € 58,00. Andere tarieven zie de tarievenlijst.

Kortom: ik ben blij dat we weer open mogen! Wel met de nodige maatregelen maar onze gezondheid is een groot goed. 

Team Ria Wegman 

Copyright 2013  |  Ria Wegman  |  Alle rechten voorbehouden
Privacy Statement  |  Webdesign & Webdevelopment: Timeless Design
Veiligheidsmelding: Ria Wegman blijft geopend onder strikte maatregelen ter verkoming en verspreiding van het COVID-19 virus.     Lees verder