Over de praktijk

Medisch voetzorgverlener en integraal therapeut

Ik zorg ervoor dat u lekker loopt. Op uw voeten ? door het leven zelf.

Ik pak het probleem aan bij de wortel

Om zo snel mogelijk van de klachten af te komen is het belangrijk uit te zoeken wat er precies aan de hand. Vaak is het niet één specifieke behandeling maar juist de kracht van een combinatie van behandelingen die het beste voor u zal werken.

Bij uw eerste bezoek kijken welke behandeling of welke combinatie van behandelingen het beste bij u past. Neem met ons contact op en wij bespreken graag in alle rust welke plan van aanpak op lange termijn bij u past.

Over de praktijk

Mijn praktijk sinds 2002 In de afgelopen jaren is de praktijk voornamelijk gegroeid in 'natuurgeneeswijze' en 'voetreflex therapie'

Ik ben gevestigd in bedrijfsverzamelgebouw "De Lentemorgen " aan de Lentemorgen 5 in Zevenaar. Het pand is "rolstoelvriendelijk" en u kunt voor het pand uitstekend parkeren. U kunt  bij ons 24/7 een afspraak inplannen. U ontvangt van ons een bevestiging via uw e-mailadres als de afspraak gereserveerd is. Daarnaast krijgt u een dag voor uw behandeling van ons een reminder toegestuurd.

Behandelaar: Ria Wegman

Eigenaar van praktijk Ria Wegman, Integraal Therapeut Medisch Voetzorgverlener. Met meer dan 25 jaar ervaring  als medisch voetzorgverlener en integraal therapeut krijgt u altijd de aandacht die u verdient, ongeacht uw leeftijd en/of achtergrond.

Ik zorg ervoor dat u lekker loopt. Op uw voeten ? door het leven zelf.

Ria Wegman is oncologisch voetzorgverlener. Behandeling van kankerpatiënten worden uitgevoerd na contact met de behandelend arts.

Behandelaar: Lara Schlimm

Lara is sinds 2020 werkzaam bij Ria Wegman als medisch voetzorgverlener.

Lara helpt onze klanten met bijvoorbeeld voetproblemen zoals  chronische en zware voetproblemen. Problemen die ontstaan zijn door een ziekte, verminderde weerstand, ouderdom, een verkeerde stand van de voeten of verkeerde verzorging.

Heeft u een vraag voor Lara of wilt u een afspraak met haar maken? Neem dan contact met ons op.

Ria Wegman is aangesloten bij:

De praktijk is aangesloten bij ProVoet, KRP, NGS, NFG (Vakgroep VIG), RBCZ. De praktijk is tevens aangesloten bij de Keten Diabetische Voetzorg. Dat wil zeggen dat u in sommige gevallen in aanmerking komt voor vergoeding van uw voetzorg als u diabetes mellitus heeft. Een doorverwijzing van uw behandelend arts (huisarts of internist) is noodzakelijk.  

Lentemorgen 5-4, 6903 CT Zevenaar
Email: info@riawegman.nl
Ma / Di / Do / Vr 8.00 tot 17.00 uur

Bel ons op 0316-332266
Copyright Ria Wegman 2022 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene voorwaarden
Design & development by: Timeless Design