U bent hier: Home   »   Pedicure   »   Insoleplus

InsolePlus

Vanaf augustus 2014 bieden wij de cliënt met b.v. vermoeide voeten net even die extra zorg die ze verdienen door het aanbieden van een druk accommoderende zool, wel of niet in combinatie met een prima schoen van Dr. Comfort.

Insole Plus Basic

insole 1 insole 2

De Insole Plus is een custom-made (op maat gemaakte) steunzool. Deze zolen kunnen de oplossing bieden bij veel voorkomende voetklachten. We kunnen dan denken aan bijvoorbeeld: overmatige eeltvorming, likdoorns en wratten onder de voet, hamertenen, hallux valgus, hielspoor en natuurlijk vermoeide en branderige voorvoeten. Deze zolen corrigeren niet maar ondersteunen de voet.

Van de voeten wordt een digitale afdruk gemaakt en vullen een anamnese formulier in. Dit sturen we naar het bedrijf dat de zolen met behulp van een digitaal programma voor u op maat maakt. Binnen een week worden de zolen weer bij pedicurepraktijk Podocare afgeleverd.

De InsolePlus Basic wordt gemaakt van hoogwaardig EVA (Ethyleen Vinyl Acetaat) met een basis van baselux. De Insole Plus Basic kan in iedere schoen met een uitneembaar voetbed gedragen worden.

InsolePlus Comfort

De InsolePlus Comfort is net als de InsolePlus Basic geschikt voor overbelaste en vermoeide voeten te gebruiken als men veel moet lopen en/of staan. De InsolePlus Comfort is gemaakt van een realux basis met thermoplastisch materiaal, afgedekt met een comfortabele toplaag en verkrijgbaar in 4 kleuren, daarnaast is de InsolePlus Comfort uiterst dun en elegant vormgegeven zodat deze geschikt is voor ieder type heren- en damesschoen. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Copyright 2013  |  Ria Wegman  |  Alle rechten voorbehouden
Webdesign & Webdevelopment: Timeless Design